Hirdetés

Overlord II - Készül az első DLC

|

Az üzletek polcain frissen csillog az Overlord II doboza, ám a fejlesztők nem ülnek tétlenül babérjaikon.

Hirdetés

A Dungeon Keeper óta nem volt ennyire szórakoztató gonosznak lenni, mint az elmúlt két évben. Köszönhetjük ezt az egykoron még a Heroes of Might & Magic trónjára törő Age of Wonders sorozat fejlesztőinek.



A holland csapat néhány hete fejezte be az Overlord II munkálatait, s bár nemzetközi fogadtatása vegyesnek mondható, egyelőre a pozitív vélemények vannak többségben. Az akció és a stratégia csipetnyi szerepjátékkal fűszerezett keveréke most is kiválóan működik, Rhianna Pratchett jóvoltából a történet minden, csak nem unalmas.



Hogyan tovább ezek után? Lennart Sas, az Overlord II fejlesztésével megbízott csapat kreatív igazgatója a Strategy Informer munkatársának elárulta, hogy már javában dolgoznak a játékélményt kiegészíteni, a játékidőt pedig meghosszabbítani hivatott letölthető tartalmakon. Részletek, várható megjelenési dátum, támogatott platformok tekintetében viszont kötötte az ebet a karóhoz, miszerint nem kíván erről még nyilatkozni. A bejelentésre viszont ígérete szerint nem kell sokat várnunk.
Ugyanakkor arról is beszélt, hogy két Overlord után valami mással szeretnének foglalkozni, idővel pedig az is elképzelhető, hogy egy harmadik részt is készítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)