Hirdetés

Overwatch - több mint 20 millió regisztrált játékos van

|

Újabb mérföldkövet lépett át a Blizzard lövöldéje. Alig két hónap alatt milliókkal növekedett a játékosbázis.

Hirdetés

Az Activision Blizzard büszkén jelentette, hogy az Overwatch átlépte a 20 milliós játékosszámot. Kis emlékeztető: a játék 5 hónappal ezelőtt jelent meg, és 2 hónappal ezelőtt jött a 15 milliós jelentés. Ez azt jelenti, hogy 2 hónap alatt 5 millió új fiókot regisztráltak.

Fontos persze megjegyezni, hogy ez 20 millió Overwatch játékkal rendelkező accountot jelent, nem 20 millió eladott példányt. Hivatalos eladási adatokat még nem közölt a Blizzard, de júniusban például bőven lehagyott minden más játékot a boltokban az NPD jelentése szerint.

A rengeteg új játékos megmagyarázza, hogy tegnap a Halloween esemény nyitásán miért volt 9000 fős sor a belépésnél. A játék első hivatalos PVE eseménye javában pörög, és Sombra megjelenése is egyre közelebb van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)