Hirdetés

Overwatch - képregény mesél az új hősnőről

|

Amennyiben kíváncsivá tett a gyógyító mesterlövésznő, most mélyebbre áshatsz Ana múltjában.

Hirdetés

Az Overwach minden hőse kidolgozott háttértörténettel rendelkezik és ez a legújabb karakter, Ana esetében sem lesz másképp. A játék folytatásos képregény szériájának legújabb epizódja a Legacy címet kapta és természetesen Anát helyezi górcső alá.

A Blizzard digitális képregény sorozata minden kiadásában egy, a játékban szereplő karakter háttértörténetére fókuszál. A legújabb kiadás Ana múltját boncolgatja és további információkat tudhatunk meg a support/sniper karakterről illetve a többi hőshöz való kapcsolatáról. A készítők annyit már elárultak a rajongóknak, hogy Ana Pharah édesanyja, ha pedig még többet szeretnétek megtudni róla, a digitális képregény széria legújabb installációja a Blizzard hivatalos honlapján érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)