Hirdetés

Overwatch - bárkit ki lehet dobatni egy meccsből a legújabb hőssel

|

Ana még csak pár napja került be az Overwatch játszható karakterei közé, de valaki már talált rá módot, hogy az ellenfelével a bolondját járassa.

Hirdetés

Nemrég került be és hamar népszerű lett Ana, az Overwatch 22. hőse. Képességievel nagyon hasznos tagja lehet a csapatnak, de ha túl sok van belőle, talán egy kicsit túl hasznos is. 

A most felfedezett trükkhöz három embernek kell választania Anát, majd nekiállhatnak valakiből Csipkerózsikát csinálni. A hős altatólövedékét használva 5,5 másodpercre ki lehet ütni egy ellenfelet, ha pedig hárman összedolgoznak - a 12 másodperces cooldown miatt két Ana nem elég - , akkor folyamatosan altatásban lehet tartani a kiválasztott szerencsétlent. Ez pedig akár ahhoz is vezethet, hogy a játék inaktívnak higgye az "áldozatot", és kidobja a meccsből - hiszen hiába ül a gép előtt vagy fogja a kontrollert a játékos, a stunlock (vagyis sleeplock) miatt meg sem tud mozdulni.

A szituációt persze nagyon nehéz kivitelezni normál meccsen. Ranked módban már egy hőst egy csapatban többen nem is választhatnak, quick play módban pedig az Anák tökéletes összhangja mellett az ellenfél csapattársainak totális bénasága is szükséges ahhoz, hogy valakit teljesen "kiüssenek" a játékból. 

Nektek eddig hogy tetszik az Overwatch új ügynöke?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)