Hirdetés

Overwatch - íme Ana, a legújabb hős

|

A Blizzard felfedte az Overwatch legújabb játszható karakterét, valóban egy távolsági gyógyító hőst kapunk Ana személyében.

Hirdetés

Eddig tartott a várakozás, a Blizzard ugyanis úgy döntött, hogy nem húzza tovább az Overwatch rajongóinak idegeit és leleplezi a játék új karakterét. Mint kiderült, a hölgy az Ana névre hallgat és pontosan azt a szerepkört tölti be, amiről a korábbi híresztelések szóltak. 

Ugyan nemrég még azt hittük, hogy gyógyító sniperként Sombra erősíti majd a csapatot, mégis Ana lett az, aki megkapja a biotikus gyógyító technológiáját használó mesterlövészpuskát, fent megnézhetitek az őt bemutató előzetest. Az új harcosnő nem mellesleg Pharah édesanyja, mutatjuk gyorsan az eredettörténetét:

Ana különleges gyógyító puskája, a Biotic Rifle a többi fegyverhez hasonlóan sebzi az ellenfeleket, ha azonban egy társat találunk el vele, akkor őt gyógyítani fogjuk. A hölgy gránátjai szintén ugyanígy működnek, attól függően fognak sebezni vagy gyógyítani, hogy kiket kínálunk meg vele. A gránát továbbá egy rövid ideig felerősíti a csapattársainkhoz beérkező gyógyítás mértékét, továbbá gyógyíthatatlanná teszi az ellenséges játékosokat.

Másodlagos fegyverként altató dobónyilakkal is fel lesz szerelve az új hölgyemény, amikkel pár pillanatig minden ellenfelet ki lehet fektetni. 

Nano Boost néven kell majd keresni Ana ultiját, mellyel egy társunkba lőhetünk bele egy különleges nyilacskát, amitől a pajtás gyorsabb sebességre, megnövelt sebzésre és magasabb védettségre tesz szert. Ez azért nem hangzik rosszul.

Első ránézésre igazán ígéretes karakternek tűnik Ana, akiről egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg. Az viszont biztos, hogy a hölgy az összes további Overwatch hőshöz hasonlóan teljesen ingyenesen válik majd elérhetővé.

Nektek mi a véleményetek az új szereplőről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)