Hirdetés

Overwatch - a Blizzard beperelte a csalóprogramok készítőjét

|

A srácok nem csak a csalókkal bánnak el, a csalások megalkotóira is fenik a fogukat. A Blizzard ügyvédei felvonulnak a Bossland ellen.

Hirdetés

Az Overwatch csalások készítője, Bossland komoly per elé néz, tekintve, hogy a Blizzard beperelte a Németországban élő srácot. A program képes megmutatni, hogy hol vannak a játékosok, és sok más előnyhöz is juttatja a felhasználót, amit a Blizzard nem tűr tovább.

Bossland a szerzői jogok megsértéséért, tisztességtelen versengésért, és a DMCA kijátszás ellenes rendelkezésének megsértéséért felel majd.

"A Buddy Bots és az Overwatch cheatek (gyűjtőnevükön a Bossland Hacks) komoly, helyrehozhatatlan károkat okoztak a Blizzardnak. A Blizzard üzlete azon múlik, hogy a játékosok minden csoportja jól érezze magát, és a Blizzard elképesztő mennyiségű időt és pénzt áldoz fel azért, hogy ez így is legyen."

A Bossland Hacks elpusztítja a Blizzard játékok integritását, és elidegenítik a becsületes játékosokat, ami közvetlen, pénzügyi kárt okoz a Blizzardnak - ez derül ki a TorrentFreaks által kiadott jogi papírokon.

Ugyan a Blizzard most a csalások készítőjének sarkában van, azért a játékosoknak sem érdemes próbálkoznia. Csak egy ártatlan próba után már bannolnak is, és nem nagyon van visszaút.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)