Hirdetés

Overwatch - a Blizzard megtréfálta a trollkodó játékosokat

|

A játék publikus teszt szerverein feltűnt egy új frissítés, ami kicsit átszabja a kellemetlen játékosok szövegeit.

Hirdetés

Nagyjából 7 év League of Legends után nehezen hoz ki a lendületből, ha valaki beírja, hogy 'gg ez'. Ott ez mindennapos jelenség, éppen ezért jó látni, hogy a Blizzard ezt nem fogja megtűrni. Az Overwatchban egészen más szövegekkel helyettesítik az illemet nem ismerő szerencsétlenek írásait.

Jelenleg az Overwatch PTR szerverein tesztelik az Eichenwalde térképet, a Season 2 változásokat, és néhány új kozmetikai cuccot. Ezek közé beslisszoltak ezek a chatbeli cenzúrázások, amik a következő szövegekre alakítják a 'gg ez'-t:

- Great game, everyone! (Remek játék mindenki!)
It was an honor to play with you all. Thank you. (Megtiszteltetés volt veletek játszani. Köszönöm.)
- Good game! Best of luck to you all! (Jó meccs volt! Sok sikert mindnyájatoknak!)
I'm wrestling with some insecurity issues in my life but thank you all for playing with me. (Önbizalomhiányom okozta nehézségekkel küzdök, de köszönöm, hogy játszottatok velem.)
- C'mon, Mom! One more game before you tuck me in. Oops mistell. (Ne már anyaaa! Csak még egy meccset mielőtt betakarsz. Upsz, nem ide.)
- Gee whiz! That was fun. Good playing! (Hé haver! Ez laza volt. Jó meccs!)
- Well played. I salute you all. (Szép játék. Tisztelgek előttetek.)
- I could really use a hug right now. (Valaki igazán megölelhetne.)
- It's past my bedtime. Please don't tell my mommy. (Már dobták a pizsit. Ne szóljatok anyunak.)
- Ah shucks... you guys are the best! (Ej bakker...ti voltatok a legjobbak!)
-  I feel very, very small... please hold me... (Olyan aprónak érzem magam... valaki öleljen át...)
- For glory and honor! Huzzah comrades! (A becsületért és a dicsőségért! Hurrá bajtársak!)
- Mommy says people my age shouldn't suck their thumbs. (Anyukám azt mondta, hogy az én korombelieknek nem kellene szopniuk az ujjukat.)
- I'm trying to be a nicer person. It's hard, but I am trying,guys. (Próbálok kedvesebb emberré válni. Elég nehéz, de próbálkozom.)
- Wishing you all the best. (Minden jót kívánok mindnyájatoknak.)

Azért, amikor a Blizzard trollkodja az élettelen trollokat az olyan elégedettséggel tölt el, amit nagyon nehéz szavakba önteni. Remélem ezeket a sorokat hozzárendelik az 'ez' és 'easy' kifejezésekhez is, hogy ne lehessen kijátszani a rendszert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)