Hirdetés

Overwatch - új hős érkezik?

|

Egy hivatalos fotó alapján arra következtetünk, hogy a Blizzard hamarosan új hőssel bővíti az Overwatchot, méghozzá egy olyannal, ami igazi kuriózum a műfajban.

Hirdetés

Nem csak az Overwatch játékmenetében, de a játék körül is folyamatosan pörögnek az események. Megérkezett a Competitive Play (ami sokaknak csalódás volt), folyamatosan jönnek a zenés feldolgozások (Dan Bull és a Miracle of Sound is alkotott) és gyengítették az egyik népszerű karaktert, Torbjörnt is. A felsorolás talán hamarosan egy új karakter bevezetésével folytatódhat. 

A hivatalos Overwatch Twitteren felbukkant egy "Prototype Biotic Rifle" nevű fegyver tervrajza a játék néhány támogató eszköze mellett. A képen Torbjörn és Mercy társalgása is látható, amint a prototípus tulajdonságairól vitatkoznak, elvégre az utóbbi biotikus gyógyító technológiáját használja és Mercy aggódik érte, hogy a módosítások fegyverré változtatják ezt a képességet. Az elejtett részletek alapján lényegében egy gyógyító sniper puskáról van szó, amely a következőképpen néz ki: 

Korábban több pletykát is hallottunk már róla, hogy egy Sombra névre hallgató karakter csatlakozhat a csapathoz, aki hasonló implantokkal van felszerelve, mint Reaper és Soldier: 76. Számára a fenti fegyver tökéletes lehetne és igazi különlegesség lenne gyógyító sniperként. Várjuk a fejleményeket, addig is áruljátok el nekünk: örülnétek egy ilyen hősnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)