Hirdetés

Overwatch - megvan, pontosan mikor indul a lövöldözés

|

Az Overwatch indulásakor sok rajongó egy percnyi játékból sem akar kimaradni, így a Blizzard időzónákra lebontva is elárulta, mikor indulnak a szerverek.

Hirdetés

Remélhetőleg elegendő játékost kiszolgáló szerverparkkal készült a Blizzard és simán megy majd az Overwatch indulása, bár nemrég egy kicsit a stúdió is hozzátett a játék megjelenésekor a rendszerre nehezedő teherhez.

Időzónákra kiterjedően lebontották ugyanis, mikor is jelenik meg pontosan a játék, ennek a plusz információnak a birtokában pedig még többen kezdhetnek bele a játékba az első lehetséges pillanatban. Ahogy az alábbi, rendkívül szemléletes grafikán is láthatjátok, Közép-európai idő szerint május 24-én kedden, hajnali egy órakor rajtol el a játék. Aki addig sem akar Overwatch nélkül maradni, azt az eddigi animációs filmek mellett egy új epizód várja vasárnap Soldier: 76 főszereplésével, ahogy sok más karaktert is megismerhetünk a játék honlapjára kikerült képregényekben.

Ti várjátok már, hogy elstartoljon a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)