Hirdetés

Máris becsempésztek az Overwatch történetébe egy újabb karaktert?

|

Egy újabb érdekes blogposzttal bővítette a Blizzard az Overwatch világát, amiben talán egy később bejelentésre kerülő karakter neve is feltűnik.

Hirdetés

Sokakhoz hasonlóan engem is elragadott az Overwatch története, így ahogy megláttam a sztorit kifejtő újabb blogposztot, rögtön rá is ugrottam, új infók után kutatva. Később viszont kiderült, a játék világában íródott véleménycikk egy részlete az én figyelmemet is elkerülte.

A cikk (ami alatt imádnivalóan a rajongók is szerepjátszanak a kommentekben) szerzője áttekinti, hogyan merültek fel kétségek az egykor a világ új reménységeként számon tartott szervezettel kapcsolatban, majd felveti, miért lenne ismét szükség az illegalitásba vonult hősökre. A világot fenyegető újabb veszélyek mellett felhozza azt is, milyen hőstetteket ihlettek az eredeti Overwatch-tagok, de nem is emiatt érdekes igazán a poszt. A cikkben ugyanis van egy mondat, ahol a szerző számba veszi az alapító tagokat: "A neveik - Morrison, Reyes, Amari, Liao, Wilhelm és Lindholm - azóta legendássá váltak. A világ az Overwatch alapítóiként ismerte meg őket".

A hat névből ötről tudjuk, kihez kötődik: Morrison Soldier: 76, Reyes Reaper, Wilhelm Reinhardt, Lindholm pedig Torbjörn, míg Ana Amari Pharah édesanyja és példaképe. A Liao név viszont egy eddig ismeretlen szereplőhöz tartozik, így könnyen megeshet, hogy egy új karaktert, vagy legalábbis a történetben hozzá kapcsolódó szereplőt vezetett be ezzel a finom húzással a csapat. A név hangzása alapján nem tűnik valószínűnek, hogy a már sok helyen feltűnt Sombráról lenne szó, de valószínűleg a csapat már most több hős ötletén dolgozik. Meglehet, hogy Meihez köthető, akinek háttértörténetét a Blizzard még nem részletezte.

Ti milyen karaktert látnátok szívesen az Overwatchban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)