Hirdetés

Overwatch - így működik majd a kompetitív mód

|

Jeff Kaplan, a játék fejlesztőcsapatának feje elmesélte, hogy hol tartanak a Competitive Mode előkészületeivel, és hogy mit is várhatunk majd június végén.

Hirdetés

Az Overwatch egyre növekvő játékostábora már toporzékolva várja a kompetitív játékmódot. A béta óta rengeteget kalapáltak ezen, és most Jeff el is mondja nekünk, hogy hol tartanak.

Nem is olyan régen mesélt Jeff egy fórum posztban hosszú távú terveikről, ahol már érintette a játékmódot, de nem igazán részletezte, hogy hogyan is működik majd.

"A Competitive Play egy nagyon komoly feladat számunkra, és ennek a munkának akkor sem lesz vége, amikor megjelenik. Arra számítunk, hogy több szezon elteltével is finomítanunk kell majd."

Jelenleg azon dolgoznak, hogy a játék különböző módjait egy kompetitív formátummá tudják átdolgozni. Erről Jeff nem is mesélt sokat, de állítása szerint hamarosan jön majd egy blogposzt ami részletesen elmagyarázza majd az egyes térképek működését a kompetitív playlistben.

A tierek és rangok rendszerét kidobták, és egy MMR alapú pontszámra (itt szeretném megáldani a Blizzard teljes csapatát, amiért nem egy kozmetikai rangot mutatnak nekünk, hanem egy valódi értéket) cserélték. Attól függően, hogy hogyan játszunk kapunk egy Skill Rating számot 1 és 100 között.

Csapattársaink és ellenfeleink Ratingjét láthatjuk a meccs elején, és a csapatok átlag értéke is megjelenik majd. Ha az ellenfél csapatának átlaga nagyobb, és mi kerülünk ki vesztesként, akkor kevesebb pontot vesztünk majd, mintha fordított lenne a helyzet.

A Blizzard nagyon szeretné, hogy mindenki megtalálja, amit keres a kompetitív módban. Átláthatóságot, és egy valóban versenyre buzdító környezetet szeretnének teremteni, és egyenlőre úgy tűnik, hogy jó úton járnak. Részletekért hallgassátok végig mondandóját a fenti videóra kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)