Hirdetés

Overwatch - éles a Competitive Play

|

PC-n már játszható, és hamarosan konzolokon is elindul az Overwatch ranked módja, ami a nagyobb kihívást kereső, a ranglisták élére törő játékosoknak szól.

Hirdetés

Bőven volt időnk a Quick Play-ben gyakorolni, egy hónap alatt kitapasztalhatta az ember, mely karakterekkel tud ügyesen játszani, az egyes pályáknak milyen csapattal érdemes nekivágni, és kivel kit lehet egyensúlyozni.

A régóta várt Competitive Play mód csak 25-ös szinttől elérhető, hogy a nagyobb kihívásra vágyóknak ne kelljen a kezdőkkel szerencsétlenkedni. Egyedül és csapattal is be lehet lépni, az ellenfeleket pedig képességi szint alapján kapjuk. Először tíz meccset kell játszani, hogy megkapjuk a skill pontszámot, mely 1 és 100 közötti lehet, és azt jelzi, milyen ügyesek vagyunk. Ha ezeket teljesítjük, kapunk egy speciális sprayt és ikont, az arany fegyvereket pedig elég Competitive pont összegyűjtésével szerezhetjük meg. Négy szezon lesz, mindegyik két és fél hónapig tart, és két hét pihenőt tarthatunk köztük. A szezonok végén visszaállítják a rangsort.

A konzolos Competitive Play valószínűleg akkor indul, ha már a PC-s segítségével kigyomlálták a maradék hibákat. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)