Hirdetés

Overwatch - ilyen egy belevaló rap a hősökről

|

Ha játszol az Overwatch-csal, akkor bizonyára kíváncsi vagy, hogy milyen lehet az, ha egy rapben mesélnek a Blizzard népszerű játékának 21 hőséről. Mutatjuk.

Hirdetés

Emlékeztek még a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare rapviadalára? A játékvilág Eminemje (nyilván túlzunk), Dan Bull emlékezett meg ilyen módon a két franchise egymásnak feszüléséről, most pedig a Blizzard slágercímének szentelt egy stílusos videót. 

Dan Bull az Overwatch lényegét ragadta meg, vagyis a játékban fellelhető 21 hősre fókuszált megadva mindegyiknek a neki kijáró figyelmet. A karakterekről készített rapbetéteket pedig egy fülbemászó refrén szakítja meg, így a magát "brit geeknek" tartó YouTuber és rapper Overwatch-szerzeménye azok számára is kifejezetten érdekes lehet, akik még csak most hallottak először a Blizzard sikeres lövöldéjéről (melynek ranked módja nemrég debütált). 

Dan Bull csatornáján az utóbbi időben készített videót a For Honor és a Ghost Recon Wildlands kapcsán is, azoknak is érdemes adni egy esélyt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)