Hirdetés

Overwatch - Bastion lehet a következő megújuló karakter

|

Az Overwatch élvezeti értékéhez rengeteget tesz hozzá, hogy a Blizzard mindig igyekszik javítani az aktuális egyensúly szerint túl gyengének számító karaktereken. A problémás hősök közül pedig Bastion lehet az egyik, aki hamarosan átalakul.

Hirdetés

A Blizzard nem kis vállalkozásba vágott bele, mikor az Overwatchot egy folyamatosan bővülő és átalakuló játékként alkották meg. A csapat nemrég adott ki egy komoly, a balanszra koncentráló frissítést, de máris a következő hősöket keresik, akikre ráférne némi finomhangolás.

A játék egyik vezető dizájnere, Geoff Goodman reagált nemrég a játék fórumán egy, szintén az egyensúllyal foglalkozó posztra, amiből kiderült, hogy az Overwatch történetében rendkívül érdekes szerepet betöltő Bastion kapcsán is kísérleteznek néhány változtatással. A játék megjelenésekor túl erősnek tartott karaktert - akit a bétához képest addigra már komolyan lenerfeltek - idővel kiismerték a játékosok, így mára magas szinten gyakorlatilag nem használja senki a védő hőst.

De Goodman üzenete alapján ez megváltozhat:

"Ami azt illeti, pont dolgozom néhány változtatáson vele kapcsolatban, de ezek nem biztos, hogy bekerülnek majd az éles játékba. Egyelőre csak kipróálunk néhány dolgot házon belül"

- írta a dizájner. Sokak szerint Bastionre is ráférne egy hasonló átalakítás, mint az egykor szintén nagyon keveset választott Symmetrára, de a játékosok között gyakori vélemény az is, hogy Bastion erősítésével könnyen túllőhetnek a célon a készítők.

Ti mit gondoltok, tényleg szükség van egy erősebb Bastionre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)