Hirdetés

Overwatch - Widowmaker és Junkrat is erősebb lehet

|

Új frissítést próbálnak ki a készítők az Overwatch tesztszerverein, ami újabb apró változások mellett a spectator módon is javít majd.

Hirdetés

Továbbra sem pihennek az Overwatch készítői, így ismét egy frissítéssel készülnek a játékhoz. A patchet már tesztelik is az erre használt publikus környezetben, a frissítés pedig ezúttal is elég sok bugot eltűntet a játékból, de szokás szerint nem csak hibajavításokra számíthatunk.

Balanszjellegű változások Junkratet érik, aki gyorsabban tudja majd aktiválni ultimate képességét, illetve Widowmaker mesterlövészpuskájának távcsövébe is gyorsabban nézhetünk majd bele. Ana gránátja nagyobb területen hat majd, ultimate képessége pedig lassabban töltődik majd, ha a teszteken is beválik az Overwatch legújabb frissítése. Javítottak a karakterek játékbeli hangokkal kiadott visszajelzésein is, de két, a játék esportként való szerepléséhez szükséges feature is fejlődött.

A spectator módban most már nem csak a hősök szemszögéből, hanem a pályán elhelyezett fix kamerákon keresztül is szemlélhetjük az akciót. A custom meccsekben pedig nem csupán megállíthatjuk a meccset, ha valamilyen probléma adódik, hanem akár egyedi neveket is adhatunk a résztvevő csapatoknak. Emellett rengeteg kisebb változtatást is hozott az új patch, ezekről itt tudtok olvasni.

Szerintetek most nagyjából rendben van az Overwatch karaktereinek erőegyensúlya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)