Hirdetés

Overwatch - így lehet több fps-ed játék közben

|

Van egy beállítás az Overwatch-ban, amivel drasztikusan növelhetjük a teljesítményt, mutatjuk is gyorsan.

Hirdetés

Az Overwatch már most is elég sok gépen elfut, nem olyan hardverigényes játék, mint néhány kortársa, viszont azért egy online játékban még így is sok embernek számíthat a teljesítmény. Van egy beállítási lehetőség a játékban, ami felett valószínűleg sokan átsiklanak, pedig rengeteget segít.

A Reddit egyik felhasználója szerint a Dynamic Reflections (vagyis a dinamikus tükröződések) bekapcsolásával rettenetesen leterheljük a gépünket annak ellenére, hogy játék közben valószínűleg ezt a beállítást annyira nem vesszük észre. Ha teljesen kikapcsoljuk ezt az effektet, akkor akár 50%-kal is több fps-ünk lehet játék közben, ami azért észrevehető. Szemléltetésül itt van egy GIF, amin be van kapcsolva a tükröződés:

Itt pedig egy másik, amin már Off-ra van állítva:

Ez persze még így sem számthat olyan sokat, ha az embernek elég erős gépe van és nem játszik olyan nagyon nagy felbontásban. De ha pl. az a cél, hogy egy 4K-s kijelzőn is stabilan 60 fps-sel játszunk, akkor ez már számottevő különbség lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)