Hirdetés

Overwatch - a Blizzard is készül a Halloweenra

|

Hamarosan kezdetét veszi az Overwatch második tematikus eseménye - az olimpia után a Halloween áll a középpontban.

Hirdetés

Akár tetszik, akár nem, a halloween közeleg, és ezt a játékvilágban is észre fogjuk venni. Az online játékok fejlesztői közül sokan készülnek valamivel, és úgy tűnik, a Blizzard is becsempész egy kicsit az ünnep hangulatából az Overwatch-ba.

Egy reddit felhasználó vette észre az Xbox Store-on az új, halloweeni témájú Loot Boxot, melyek az olimpiai dobozokhoz hasonlóan négy tárgyat tartalmaznak, amik közül legalább egy kapcsolódik az eseményhez.

Érdemes megfigyelni, hogy a lila cukorka papírján a Sombra-rejtélyhez kapcsolódó ikon szerepel. Tudjuk, hogy a következő hőst hamarosan bejelentik, és lehet, hogy a csapat ezt az eseménnyel hangolja össze. Vagy legalább elárulja, mi az a Sombra - már az sem biztos, hogy egy személyről van szó.

A Halloween Terror event az adatlap alapján november 1-jén ér véget, ami azt jelenti, hogy hamarosan indulnia kell. Az olimipai esemény kiszivárgása és startja között fél nap telt el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)