Hirdetés

Overwatch - éles a Halloween event

|

A Blizzard nem engedett teret a pletykáknak, hisz alig kezdtük el boncolgatni, hogy mikor várható a halloweeni esemény, már kezdett is frissíteni a Battle.net.

Hirdetés

A pletykákkal ellentétben már ma este elindult a halloweeni event és az ünnepi loot boxok is elérhetőek a játékban. Elindult a kliens és egy felugró ablak jelezte, hogy komolyra fordultak a dolgok az Overwatch háza táján. Kaptunk egy új, Dr. Junkensteint ábrázoló játékos ikont, illetve egy ajándék halloweenes loot boxot. De mire számíthatunk még?

A dobozból természetesen nagy eséllyel esnek halloweenes tartalmak, amik nem csak kinézetek lehetnek, hanem ikonok és sprayk egyaránt. Skinekből igen szép a felhozatal, összesen 12 hős bújt jelmezbe, amiket meg is vásárolhatunk a játékon belül. Vannak olcsóbb 750 érmébe kerülő kinézetek, de a borsosabbakért már 3000 pengőt kell perkálnunk. A 4 legdrágább hős kinézete Mercynek, Reapernek, Roadhognak és Junkratnek van, mindenki más a 750-es kategóriába tartozik.

Az árkülönbség nem véletlen, hisz a halloweeni brawl módban a már említett 4 hős kap különleges szerepet. Egy várat kell védelmeznünk Dr. Jamison Junkenstein bosszújától, aki folyamatosan ostromolja a főbejáratot csatolósaival. Időről időre pedig ránk küld egyet veszedelmes bajtársai közül. A cél kitartani és mindenkit elpusztítani, aki át akar törni a védelmen. De ez nem olyan egyszerű.

Választhatunk 3 nehézségi mód közül, tehát botok ellen kell játszanunk. Összesen 4 játékos van a pályán és csak 4 elérhető hős, akikkel apríthatunk: Ana, Hanzo, McCree és Soldier: 76. Nincs hős csere. Nincs ismétlődő karakter. Ha bedől a várfal, vége a játéknak.

Az új mód nem tűrt halasztást, így nagy hévvel belevetettem magam a játékba, medium szinten, semmit se tudva a pályáról. Roadhog után csúnyán elvéreztünk... Nincs mese, gyenge a kapu.

Ti melyik skinre pályáztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)