Hirdetés

Overwatch - ennél nagyobb troll nem létezik

|

Számtalan módon megkeseríthetjük a saját csapattársaink életét az Overwatchban, de ez a srác egy kifejezetten mókás megoldást talált ki.

Hirdetés

Nigma korábban zseniális Dota 2-es videókkal nyűgözte le a nézőit, most azonban a jelek szerint átállt egy kicsit az Overwatch-ra, és azt is nagyon élvezi.

Bár McCree-t nerfelték egy kicsit az elmúlt napokban, az ultijához nem nyúltak, így ha meghalljátok a jól ismert "It's High Noon!" kiáltást, jobb, ha azonnal fedezékbe húzódtok.

Erre alapozta a trükköt Nigma is. Ha nem esett volna le, McCree ultijának hangját a voice chaten keresztül játsza be, így azt csak a csapattársai hallják, és általában nem értik, mi a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)