Hirdetés

Overwatch - szokatlan élmény vár a tesztszerveren

|

A Blizzard komolyabb változtatásokkal kísérletezik az Overwatch hőseit illetően, amiket hamarosan kipróbálhatunk a játék tesztszerverein is.

Hirdetés

Mára rutinná vált, hogy az Overwatch fejlesztői a játékosok kezébe adják a legújabb frissítést, mielőtt az éles játékban aktiválnák az újdonságokat. Ez egy kicsit másképp működik majd a következő frissítés esetében, ami izgalmas élmény lehet azoknak, akik a tesztszerveren játszanak.

A dizájnerek közül Geoff Goodman jelentkezett be ezúttal, hogy némi tájékoztatást nyújtson a fejlesztés további menetéről és fórumposztjában egy érdekes dologra készítette fel a játékosokat. Ugyanis az a terv, hogy a korábbi patchekhez képest a dizájnfolyamat egy korábbi fázisában kerül a tesztszerverre az Overwatch legújabb változtatásait hozó frissítés. Így a játékosok egy olyan állapotot láthatnak és próbálhatnak majd ki, ami valószínűleg nem kerül majd be a végleges játékba, hanem a tesztszerveren szerzett tapasztalatok alapján még eszközöl néhány jelentős változtatást a csapat.

A készítők korábbi nyilatkozataiban már leleplezett Symmetra-változtatások még nem állnak készen erre sem, így ő biztosan változatlan formájában lesz játszható a teszt során. Sokan persze rögtön úgy gondolták, Sombra érkezhet meg a tesztszerverre, de valljuk be, kihagyott ziccer lenne így leleplezni a hőst ilyen közel a Blizzconhoz. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy a csapat megelégelte az unszolást és kiadja a várva várt karaktert.

Mit gondoltok, melyik hősök változtatásait tesztelhetjük majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)