Hirdetés

Overwatch - két új hős és számos más tartalom készül

|

Az Overwatch fejlesztői beszámoltak arról, mik a rövidtávú tervek, min dolgoznak épp, és mikorra várhatjuk a következő hősöket.

Hirdetés

A játék negyed évvel ezelőtti megjelenése óta eddig egy hős, Ana, valamint egy pálya, az Eichenwalde került be. A Blizzard számára fontos, hogy megfelelő ütemben adagolja az új tartalmakat, mert a béta alatt kiderült, hogy nem jó, ha egyszerre túl sok mindent zúdítanak a játékosok nyakába. Időbe telik mind a pályákat, mind a hősöket kitanulni, és szeretnének mindenre elég időt adni.

A legfrissebb fejlesztői videóban Jeff Kaplan, a játék rendezője elmondta, jelenleg két hősön dolgoznak, melyek közül az elsőt (aki alighanem tényleg a sokat tease-elt Sombra) hamarosan bejelentik és még idén bekerülhet a játékba, a másik viszont csak valamikor jövőre csatlakozik a harchoz. Az új pályák közül kettő már majdnem kész, további négyet pedig vadonatúj módokhoz szánnak, ezek korai tesztelési fázisban vannak. Ha úgy találják, hogy valamelyik map valamiért nem megfelelő, lehet, hogy teljesen elvetik.

A meglévő hősök közül most Symmetra fejlesztésére fókuszálnak, ő valószínűleg novemberben fog jelentősen megváltozni. Remélhetőleg a roadhogos falon áthúzással is kezdenek valamit. Gyúrják a Spectator módot is, illetve a karakterekhez elérhető extrák, mint a gesztusok és a beszólások száma szintén nőni fog. Ha többet akartok tudni, és értitek az angolt, nézzétek meg az alábbi videót, de minden fontosat leírtunk feljebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)