Hirdetés

Overwatch - van, ami már biztosnak tűnik a karácsonyi esemény kapcsán

|

Már biztos, hogy a Blizzard készül karácsonyi ajándékkal az Overwatch játékosoknak. A menü karácsonyi háttérzenéje már meg is van.

Hirdetés

Annyira nem meglepő, hogy a Blizzard készül egy karácsonyi Overwatch eseményre, végtére is az összes többi játékukban is megjelenik valahogy az ünnep. Azt még nem tudjuk, hogy milyen kinézetek vagy térképek várnak ránk karácsony alatt, de a zene már megvan.

A Venxa nevű /r/Overwatch felhasználó volt olyan rendes, és kikaparta a PTR kliensből az új hangfájlokat, amik között ott figyel ez az alig 40 másodperces, csilingelő dallam is. Szinte biztos, hogy a menü zenéje lesz, lévén az utolsó 2 másodpercben már az ismerős hangokat halljuk.

A posztban egyébként rengeteg új hős interakció is van (a hangfájlok szerint még a társai is gyűlölik Sombrát), és Athena is kapott pár új mondatot a készülő Arena mód kapcsán.

Most lehet írni a karácsonyi listát. Milyen Overwatch skineket szeretnétek karácsonyra a Blizzardtól? Ami engem illet, én már egy bármilyen karácsonyi Mei kinézettel vagy egy hógömböket dobáló Zenyattával is meglennék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)