Hirdetés

Overwatch - ilyenek lennének a hősök Dark Souls karakterekként

|

Milyen lenne Tracer, ha a Dark Souls univerzumában élne és harcolna? Az Overwatch egyik tehetséges rajongója újragondolta a Blizzard játékának hőseit, és azta!

Hirdetés

A Blizzard ismét megcsinálta, hiszen az Overwatch a tesztünk alapján egy igazán minőségi csapatalapú lövölde lett, ráadásul a vállalat nemrég egy életre szóló élménnyel ajándékozta meg az egyik fiatal rajongóját is, aki saját karaktert rajzolt. És nincs ezzel egyedül. 

Egy bizonyos Reddit felhasználó, Doctaword úgy képzelte újra az Overwatch karaktereit, ahogyan előtte még senki: a Dark Souls stílusában, mintha Tracer, Hanzo, Reinhardt, Mercy és Roadhog a From Software által megálmodott sötét univerzumban léteznének. Erre az elképzelésre nehéz szavakat találni, így inkább megmutatjuk az eredményt. 

Az biztos, hogy rettegnénk ezektől a Dark Souls III bossoktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)