Hirdetés

Overwatch - kiszivárgott videón az új játékmód és a skinek

|

Egy kiszivárgott videó alapján úgy tűnik, hogy az Overwatch következő ünnepi eseménye sem csak kozmetikai tárgyakat hoz, hanem ezúttal is kapunk egy új játékmódot, amilyet más multis FPS-ekben már sokszor láthattunk.

Hirdetés

A hivatalos infók mellett néhány, eddig a Blizzard által meg nem erősített infó is kiszivárgott az Overwatch következő ünnepi eseményéről, ami a holdújévhez kapcsolódik. Az akkori képnél egy fokkal könnyebb hinni a nemrég a netre kikerült videónak, ami egy, az új skineknél sokkal érdekesebb újdonságot is megszellőztet.

Az alábbi videóban ugyanis nem csak a Year of the Rooster alatt megszerezhető különféle kozmetikai tárgyak mutatják meg magukat, hanem egy zászlófoglalós játékmódra is utalnak a készítők. Eddig erről azt gondoltuk, hogy az Overwatch különféle mozgásformákkal bíró karakterei miatt elég nehéz lenne beépíteni, de úgy tűnik, a fejlesztők erre is találtak egy megoldást.

Year of the Rooster Teaser leaked from Weibo from Overwatch

Mindenesetre nem sokáig kell már találgatnunk az ünnepi tartalmakat illetően, hiszen holnap el is indul az ünnepi móka, az ehhez szükséges frissítés javát pedig PC-n már letölthetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)