Hirdetés

[Frissítve] Overwatch - később érkezik a kompetitív mód

|

A Blizzard eredeti tervei szerint június végén már elkezdhettük volna megmászni az Overwatch kompetitív módjának ranglétráját, de amint nemrég kiderült, csak később kerül be ez a funkció.

Hirdetés

Frissítés: Időközben az Overwatch Twitter-fiókjának üzemeltetője sűrű bocsánatkérések között javította önmagát és megerősítette, hogy június végén még megérkezik a kompetitiív játékmód.

Eredetileg írtuk:

A Hearthstone példáján keresztül a Blizzard is jól tudja, milyen jó motivációt jelenthet a rangsorolt mód egy-egy játékban, de az Overwatch esetében még várnak ennek a beépítésével. Nemrég viszont kiderült, hogy az eredeti ütemtervhez képest csúszik a ranglétra beüzemelése.

A játék fejlesztését vezető Jeff Kaplan korábban június végére saccolta a Ranked mód rajtjának időpontját, az Overwatch hivatalos Twitter-fiókja viszont már másról tájékoztatja a játékosokat. Eszerint jelenleg július végét célozza meg a csapat, ami nem igazán meglepő, tekintve hogy már most dolgoznak néhány egyensúlyi változtatáson, ahogy a Play of the Game-rendszerrel is foglalkoznak majd a készítők. Az egyelőre nem derült ki, a zárt bétában látott rendszerhez képest milyen változtatásokat eszközölnek majd a rangsorolt játékon, de a Blizzard eddigi gyakorlata alapján alaposan ismertetik majd a rendszert, mielőtt elindul.

Ti várjátok már, vagy elvagytok a Quick Play móddal is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)