Hirdetés

Overwatch - ilyenek lesznek a kompetitív mód arany fegyverei

|

Az Overwatch legprofibb kompetitív játékosai elég stílusos fegyverekkel vagánykodhatnak majd a meccsek alatt.

Hirdetés

Az Overwatch már most is hihetetlen népszerűségnek örvend, viszont bizonyára kap egy újabb lendületet majd, amikor végre megérkezik a játék kompetitív módja. Most azt is megnézhetjük, hogy mivel vághatnak majd fel a legjobb játékosok.

Rengeteg feature fért bele az Overwatch készülő játékmódjába, viszont ezek közül minden bizonnyal a legstílusosabbak az aranyszínű fegyverek lesznek, amivel a Blizzard minden szezonban megajándékozza majd a legjobbakat. Minden hős standard fegyveréből készül arany kiadás, persze ez nyilván semmiféle előnyt nem jelent a játékmenet szempontjából, leszámítva a mérhetetlen mennyiségű swaget. Mutatunk párat a fegyverek közül! 

Az Overwatch komptetív módja előreláthatólag már ebben a hónapban elérhetővá válik. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)