Hirdetés

Overwatch - kontrollerrel is jó lesz játszani

|

A Blizzard segítséget kért az Activision egy másik stúdiójától, hogy konzolon is élvezhető legyen a lövöldözés.

Hirdetés

PC-s játékok fejlesztésével már foglalkozik néhány éve a Blizzard, viszont konzolok terén volt egy jó 14-15 éves kihagyás. Az 1997-es, Super NES-re megjelent The Lost Vikings 2, az 1998-as, PlayStationös Diablo, valamint a szintén 1998-as, Nintendo 64-es Starcraft után 2012-ig nem láttunk új Blizzard játékot konzolon, mígnem kiadták a Diablo III-at és kicsit később annak kiegészítőjét.

Viszont ezek közül egyik sem volt FPS, így ez teljesen új terep a fejlesztők számára. Az Overwatch PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kapható lesz, és a csapat a konzolos változatot is komolyan gondolja, olyannyira, hogy a Call of Duty játékokat fejlesztő Treyarch segítségét kérte a tökéletes célzásrásegítés megalkotásában. Aaron Keller assistant game director azt is elmondta, hogy tőlük korábban a Bungie kért segítséget, mikor a Destinyt fejlesztette, és a kiadón belül általános dolog, hogy segítik egymást és tanácsot kérnek a másiktól. Aki játszott mondjuk a Call of Duty: Black Ops III-mal konzolon, az tudhatja, nagyjából milyen lesz az Overwatch-ban célozni. 

A játék május 24-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)