Hirdetés

Overwatch - ez történik, ha bedobod a labdát a kosárba

|

Az Overwatch több pályának elején is lehet kosarazni, de a gyűrűbe találni szinte lehetetlen. Néhányan mégis képesek rá, és ők jutalmat kapnak.

Hirdetés

Nincs is unalmasabb, mint várni, hogy kinyiljanak az ajtók, és a támadó csapat megkezdhesse az offenzívát. Általában spray-k felfújásával, ugrándozással, gesztusokkal ütjük el az időt, de az Ilioson, Nepálban és a Lijiang Towerben kosarazni is lehet.

Láttuk már, hogy valaki betalál a gyűrűbe (azt is, hogy egy Junkrat kosárlabdából csinál bombát), de akkor még nem történt semmi. A legutóbbi patch óta viszont az ügyes kosarasoknak konfettivel és egy dudaszóval gratulál a játék. Apróság, de azért mégis valami.

Nektek sikerült már betalálni? Ha igen, hogyan csináltátok? Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, tanfolyamot is fizetnénk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)