Hirdetés

Overwatch - Koreában már népszerűbb, mint a League of Legends

|

A koreai internet kávézók és játékbarlangok látogatói a Blizzard lövöldéjét részesítik előnyben.

Hirdetés

A koreai játékosok jelentős része úgynevezet PC bangekben tölti a napjai nagy részét, hatalmas tömegek játszanak az ilyen játékbarlangokban. A legnépszerűbb évek óta egyértelműen a League of Legends, amely a statisztikák szerint 2012 augusztusa óta, vagyis csaknem 4 éve a legnépszerűbb játék az ilyen termekben.

Persze a Blizzard neve továbbra is sokat nyom a latba a távol-keleti országban, ahol a Starcraftot és a World of Warcraftot is életvitelszerűen játszották a rajongók, így nem csoda, hogy az Overwatch is hódít, de azt takén maga a kiadó sem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt maguk mögé tudják szorítani a Riot MOBA-ját.

Egy több mint 4000 terem statisztikáit feldolgozó oldal szerint az Overwatch a játékosok 30%-nál pörög, míg a LoL lecsúszott 27,8%-ra. Mindezt úgy, hogy még be sem indult a kompetitív mód.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)