Hirdetés

Overwatch - nem érdemes loot ládákat félretenni az új hős kedvéért

|

Az érkező hősnő megjelenéséig a hozzá tartozó kozmetikai dolgok és skinek sem lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Azoknak, akik azért tették félre loot ládáikat, hogy a legújabb Overwatch karakter, Ana specifikus skineket és egyéb tartalmakat megszerezhessék, azoknak csalódniuk kell, erre ugyanis egyelőre még nincs lehetőség.

Ahogy azt a Blizzard hivatalos fórumán az Overwatch kommunikációs menedzsere is megerősítette, az Anához kapcsolódó kozmetikai cuccok csak Ana aktiválása után kerülnek a játékba. A jelenség oka, hogy a loot ládák tartalma akkor generálódik, amikor megszerzed őket, nem a kinyitáskor, így tehát a korábban megszerzett vagy megvásárolt ládáinkba semmiképpen nem kerülhet, még meg nem jelent tartalom.

Amíg a készítők nem módosítanak a loot ládák rendszerén, ez minden újonnan megjelenő hős esetében így lesz, nem érdemes tehát gyűjtögetésbe kezdenünk. Hogy az új ládák esetleg nagyobb eséllyel tartalmaznak-e Ana specifikus tárgyakat, azt egyelőre nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)