Hirdetés

Overwatch - baráti ára van a loot ládáknak

|

A Blizzard új lövöldéjében viszonylag egyszerű hozzájutni a kozmetikai cuccokhoz, de aki még ennél is gyorsabban szeretné megszerezni a kiszemelt kinézeteket, annak fizetnie kell.

Hirdetés

Az Overwatch 40 eurós áráért megkapjuk a játékot, a hősöket, a jelenlegi és jövőbeli térképeket, és minden fontosat. A kozmetikai cuccokért sem kell különösebben megizzadni, mivel minden szint után jár egy loot láda.

A skineket, különböző animációkat, ikonokat és egyebeket tartalmazó csomagok véletlenszerű cuccokat tartalmaznak. Mivel a játék amúgy sem olcsó, ezért a Blizzard nem is akarta súlyosan lehúzni a már meglévő játékosait: 1 doboz ára 1 euró.

A ládákat csomagokban lehet megvásárolni, a legolcsóbb kiszerelés a kétládás adag 2 euróért, a legdrágább az 50 ládát tartalmazó 40 eurós verzió. Minden doboz legalább 1 ritka tárgyat tartalmaz.

A szinteződés során viszonylag sűrűn kapunk dobozokat, és mivel nincs szinthatár, így nyugodtan lehet gyűjtögetni. Aki nem akarja a szerencsére bízni a dolgot, és mihamarabb szeretné összeszedni a kedvenc kinézeteit, annak adott a vásárlás lehetősége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)