Hirdetés

Overwatch - mekkora az esélye, hogy legendary-t nyitsz?

|

Egy játékos elég szerencsétlenül nyitotta a ládákat, ezért kutatásba kezdett, és fényt derített a Loot boxok titkára.

Hirdetés

Tegnap (pontosabban ma hajnalban, de ezt a főnökeimnek ne áruljátok el) léptem meg a 31. szintet az Overwatchban, így a vásárolt ládákkal együtt már durván 50 Loot boxot nyitottam, amiből ki is pottyant néhány legendary skin. Természetesen kizárólag olyan karakterekhez, akikkel szinte soha nem játszom, de ez már inkább az én hibám, mint a játéké.

Egy Ourobouros nevű játékos nem volt ilyen szerencsés, 20. szintig egyetlen legendary-t sem nyitott. Hogy kiderüljön, mi állhat a háttérben, elkezdte végignézni a YouTube-ra feltöltött ládanyitogatós videókat, amikből összeállított egy statisztikát, hogy kiderüljön, mekkora az esélye annak, hogy ritkább skint bontasz egy ládából. Több mint 1000 ládanyitást nézett végig, az eredmények így alakultak:

Az egyelőre nem tudjuk, hogy itt is van-e a Hearthstone-hoz hasonló pity timer, ami egy bizonyos idő után garantálja a jó lootot, de Jeff Kaplan egy interjúban elmondta, hogy nem teljesen random a dolog, így ha garantált legendary nincs is, az esély valószínűleg ládáról ládára nő. 

Ti hány legendary-t nyitottatok eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)