Hirdetés

Overwatch - a játékosok kérésére változtatnak Mercy-n

|

Nem mondhatjátok, hogy a Blizzard nem figyel a visszajelzésekre. Sőt, engednek is a rajongók akaratának.

Hirdetés

Az Overwatch halloweeni eseményét a rajongók egész pozitívan fogadták. Jók a visszajelzések, jók a loot box jutalmak és a hős kinézetek is megvásárolhatók, nem csak a szerencsén múlik, megkapjuk-e őket. Ez külön öröm. De voltak játékosok, akik mégis találtak kivetnivalót, (majdnem) mindenki kedvencében, Mercyben.

Az új halloweenes brawl módban Mercy szájából nem a jól megszokott "Heroes never die" mondat hangzik el, hanem a "My servants never die". Ezt azonban csak a jelenlegi brawl módban hallhatjuk, pedig sokan szeretnék, ha a normál meccsek alatt is lenne erre lehetőség.

Az erről indított fórumos beszélgetés már 500 hozzászólás fölött járt, mikor a játék rendezője, Jeff Kaplan is bekommentelt egyet:

Ok..ETA mid-Nov.

Röviden azt jelenti, hogy november közepére teljesül a kívánság. Öröm és boldogság! Valószínű, hogy a PC-s játékosok hamarabb megkapják a frissítést, mint a konzolosok, ha az eddig megszokott hagyományokat követi a Blizzard. Addig is várjuk a november közepét és reméljük, Kaplan betartja a szavát.

Nektek bejön a halloweeni brawl?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)