Hirdetés

Overwatch - ez a glitch magyarázatot ad egy érdekes kérdésre

|

Elgondolkoztál már azon, hogyan vált pályát az Overwatch töltőképernyő nélkül? Két játékos most rájött a megoldásra.

Hirdetés

Vannak olyan Overwatch pályák, ahol a pontfoglalás egymás után három különböző pályarészen játszódik. Az ezek közti váltást egy két másodperces fekete képernyő kíséri, ennyi idő alatt pedig nyilvánvalóan nem lehet egy pályát mindenestől betölteni.

Ahogy azt a videóban is láthatjátok, a három nepáli pályarész egyetlen egy nagy térben lett felépítve, így az Overwatch már akkor betölti az egészet, amikor elindul a játék. Egy ügyes trükkel két játékosnak sikerült leereszkednie az alsóbb pályarészre, ahol tényleg minden készen áll arra, hogy elkezdődjön a második kör, de az elfoglalandó pontok természetesen még nem aktívak.

Ennek a trükknek semmi gyakorlati haszna nincs, játéktechnikai szempontból viszont kifejezetten érdekes, hogy egy ilyen megoldást választott a Blizzard.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)