Hirdetés

Overwatch - megjött az Nvidia driver

|

Új Game Ready drivert adott ki az Nvidia, mely természetesen az Overwatch megjelenésére készíti fel gépünket.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, milyen szép, napfényes nap lesz a holnapi. A madarak csiripelnek, az emberek mosolyognak, csak kár, hogy ebből nem látunk semmit, mert otthon fog mindenki Overwatch-ozni. Szabadságot kivettétek, orvosi igazolást szereztetek, ugye?

Remélhetőleg a szerverek nem dőlnek be, ha már volt egy nagyon hosszú zárt bétateszt és egy meghosszabbított nyílt. Az Nvidia gondoskodik arról, hogy technikai problémák ne legyenek (vagy legalábbis próbál, de előlegezzük meg neki a bizalmat), ugyanis ma megjelent a 368.22-es frissítés, mely elsősorban az Overwatch-hoz, mellékesen pedig a War Thunder és World of Tanks játékokhoz készült. A Total War: Warhammerrel kapcsolatban az a helyzet, hogy a gyártó csapata a The Creative Assemblyvel dolgozik a problémák kijavításán, és ha sikerrel járnak, közzétesznek egy új frissítést.

A 368.22-t szokás szerint innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)