Hirdetés

Overwatch - az új pálya balanszán is igazít a frissítés

|

A nemrég bekerült Eichenwalde pályán egy kis könnyítést kaptak a támadók, de ezen kívül is sok kisebb újdonságot hozott az Overwatch legújabb frissítése.

Hirdetés

A Blizzard az Overwatch esetében is a frissítések folyamatos kiadására állt be, így tegnap este is kiküldtek egy patchet, ami minden platformon javított néhány apró hibát. A bugfixek mellett pedig néhány kisebb finomhangolás is jött, például a Play of the Game rendszer kapcsán.

A változásokat részletező fórumposzt szerint ezentúl ritkábban emeli majd ki a játék Mercy újraélesztéseit, amit korábban elég gyakran ismert el az Overwatch. Az Eichenwalde pályán ezentúl kicsit gyorsabban halad majd a payload, ezzel egy fokkal nehezebb helyzetbe hozva a védőket, Hollywoodban pedig javításra került egy bug, aminek hála Reaper néhány olyan helyre is tudott teleportálni, amiket nem szabadott volna elérnie.

Más kijavított hibák mellett a kompetitív mód nemrég bevezetett szintjeihez kaptunk egy játékbeli jelmagyarázatot, ahogy az utolsó kör végére is készült egy egyértelműbb "Meccs vége" képernyő. A fent említett finomhangolás mellet balanszjellegű változások ezúttal nem érkeztek.

Szerintetek mi szorulna még gyors javításra a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)