Hirdetés

Overwatch - meglepő, melyik hősé a legtöbb Play of the Game

|

A Blizzard egy illetékese közzétett egy listát, melyen láthatjuk, a Quick Play és a Competitive módban mely három hős szerepel az élen. Előbbi nem okoz nagy döbbenetet, utóbbi annál inkább.

Hirdetés

Jeff Kaplan, az Overwatch fejlesztője szeret a fórumokon lazulni, és ha már úgy van (és általában úgy van) megosztani néhány apró infómorzsát a rajongókkal. Most éppen azt mesélte el, hogy melyik hősök kapnak legtöbbször és legkevesebbszer Play of the Game bejátszást a meccsek végén.

Bastion szerepeltetéséből már akkor mém lett, amikor még csak épphogy elindult a játék, és Torbjörn toplistás helyezése is várható volt. Genjit ugyan nem emlegetik annyiszor, de aki játszik, őt is sokat láthatja a meccsek végén pózolni. Viszont külön öröm, hogy a Competitive-ben Mercy áll az élen, a supportok általában nem kapnak elég elég elismerést, holott egy újraélesztés sokszor utolsó pillanatban dönthet a meccsek eredményéről. 

Ilyen lett a rangsor:

Overwatch Quick Play Top 3

1. Bastion

2. Genji

3. Torbjörn

Overwatch Competitive Play Top 3

1. Mercy

2. McCree

3. Reaper

Ez a lista a jelenlegi, 1.3-as frissítés alatt készült. 

Jeff egyébként azt is elárulta, hogy Ana és Lucio kapnak a legritkábban PotG-t, ami várható volt, hiszen egyiküknek sincs különösen hatásos, sorsfordító képessége. Lucio legalább halomra tudja kilökni az embereket a pályáról a Volskaya Industries bal ajtajánál, esetleg az Ilioson, a Lijiang Towerben vagy Nepalban. A lényeg, hogy szakadék legyen.

A fejlesztők elmondták, hogy igyekeznek finomítani a PotG rendszeren, de valószínűleg ez a lista nem fog nagyon felborulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)