Hirdetés

Szeretnél egy olyan PS4-et, amilyenből csak 100 darab van a világon?

|

Egy nagyon ritka, limitált kiadású PlayStation 4 konzolt szerezhettek most meg tőlünk, de szeretnénk, ha egy tehetséges, igazi rajongónál landolna.

Hirdetés

PlayStation 4 tulajdonosnak lenni jó érzés, egyedi PS4-et birtokolni pedig még jobb. Mi is csak azért tudunk kevésbé fájó szívvel megválni tőle, mert tudjuk (legalábbis reméljük), hogy a végén egy szerető rajongóhoz kerül.

Ha követtek minket Facebookon, akkor láthattátok, ahogy kibontjuk az egyedi Overwatch PlayStation 4-et, ami a Blizzard jóvoltából került hozzánk. Ha nem, alább megnézhetitek az élő unboxing felvételét.

Ugye, milyen szép? Ilyen konzolból (mármint pontosan ilyenből) mindössze 100 található a világon, és ez épp a 100. belőle, úgyhogy már csak ezért is kiemelten különleges. A gép 500 GB-os, fehér, 1216A modell, tehát érintő- helyett nyomógombok találhatók rajta, és sokkal energiatakarékosabb, mint a korábbi PS4 változatok. A kontroller szintén egyedi, jobb kéznél Tracer feje, a bal oldalán pedig egy Overwatch felirat logó található.

Mit kell tenni érte?

A feladat egyszerű: készítsetek Overwatch fanartot. Rajzoljátok, fessétek meg kedvenc Overwatch karaktereteket, pillanatotokat, vagy bármit, ami az Overwatch-hoz kapcsolódik, és aki a zsűri szerint a legjobb pályázatot küldi, magáénak tudhatja a konzolt. 

A pályázatokat névvel, címmel és telefonszámmal együtt a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk egy "Overwatch PS4" tárgyú levélben.

Csak és kizárólag saját készítésű művel lehet nevezni.

A nyertesnek bizonyítania kell, hogy azt, amivel pályázott, valóban ő készítette. Digitális munka esetében az eredeti forrásfájlt, valódi rajz vagy festmény esetében a mű eredetijét kell eljuttatni szerkesztőségünkbe. Ezt csak a nyertestől várjuk el, vele a döntés meghozatala után felvesszük a kapcsolatot. A legjobb pályázatokat a PlayIT-en, a GameArt zónában is kiállítjuk, ennek kapcsán szintén egyeztetünk az illetékesekkel.

A határidő 2016. szeptember 30.

A konzol addig is a Westendben lesz kiállítva, ott élőben is megnézhetitek hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)