Hirdetés

Overwatch - nem találnátok ki, mi adja a sebzés hangját

|

A fejlesztők elárulták, mi az a bizonyos hang, amit az ellenfelek eltalálásakor hallanak az Overwatch játékosai.

Hirdetés

Egy reddit poszt az Overwatch Collector's Edition kiadásában megtalálható sourcebookból idéz, miszerint a fejlesztők az összes karakterrel hallható sebzéshangot, ami visszajelzésként szolgál, hogy találatot vittünk be, egy sörösüveg kinyitásának felvételével hozták létre.

"A hangnak jól hallhatónak kell lenni, de egyik hőshöz sem szabad kötődnie. Rengeteg változatot kipróbáltunk. Végül, az egyik este elgondolkodtam - elégedettséggel kell eltöltenie, mikor eltalálsz egy ellenséget. Csak gondolj bele, mi tölt el elégedettséggel: a sör. Szóval szó szerint kinyitottam egy sörösüveget. Megfordítottuk a hangját, és finomítottunk rajta, de ez a hang a mi sebzésjelzőnk" - írta Paul Lackey vezető hangmérnök.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)