Hirdetés

Overwatch - ma jelenthetik be a következő karaktert

|

A Sombra-rejtély újabb pontjához érkezett, és lehet, hogy még ma megtudjuk, kit takar a név.

Hirdetés

A játék megjelenése óta próbálja rajongók lelkes csoportja kitalálni, hogy ki az a Sombra, milyen szerepet játszik az Overwatch univerzumában. A Blizzard rengeteg utalást rejtett el a pályákon, és most úgy tűnik, a csapat végre a leleplezésre készül.

A fórumon megjelent egy 00110010 00110011 című poszt, melyet ha binárisról decimálisra fordítunk, a 23-as számot kapjuk. Az Overwatch következő karaktere a 23. lesz, ez volt az első jel, ami egy új karakter leleplezésére utalt. A posztnál lévő számláló visszafelé számol, nem azt mutatja, hogy mennyi ideje tették közzé, hanem hogy mennyi idő van még hátra a közzétételéig. Itthoni idő szerint este 8-kor fog lejárni.

Lefordították továbbá a "la que tiene la información; tiene el poder" üzenetet, mely spanyolul van, és azt jelenti, "akié az információ, azé a hatalom". Ez több sombrás tease-ben is megjelent már. Egy kódsor emellett egy ASCII art koponyát rajzol ki, melyet szintén láthattunk, viszont voltak különbségek az akkori és mostani koponya között. Az eltérő karakterek dekódolása után a játékokkal kapcsolatos rejtélyekben nyomozó közösség, a The Game Detectives neve, valamint egy URL jelent meg. A link egy videóhoz vezet, ami Ana azon orvosi jelentését ábrázolja, mely egyik szemének elvesztésekor készült.

A videó alján a szívverésnek szintén van jelentőssége. A csíkok az angol ábécé egy-egy betűjét jelölik, és ha megnézzük, mely betűknél dobban a szív, az "a moment in crime" kifejezést kapjuk. Ez egy játékbeli show címe egyébként. Az AMomentInCrime.com oldalon (mely lehetne akár a show hivatalos oldala is) még több spanyol szöveg található, a tips@amomentincrime.com-ra üzenetet küldve pedig egy robot válaszol még több kóddal és a Protocolo Sombra felirattal - ez a Dorado pályán (valamint a cikk nyitóképén egyébként) is látható.

Egyelőre ennyi amit tudunk, viszont tegnap ért véget a Summer Games esemény, a következő kompetitív szezon pedig még nem kezdődött el. Nézzetek vissza este, ahogy bármi újat megtudunk, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)