Hirdetés

Overwatch - itt az első kép Sombráról, infók jöttek a halloweeni eseményről

|

Az Overwatch következő karakterét most egy kiszivárgott képen nézhetjük meg, és megtudtuk, mire számíthatunk a hamarosan induló Halloween Terror új játékmódjában.

Hirdetés

Sikerült odáig húzni a Sombra-rejtélyt, hogy még a legelszántabb játékosok is arra kérték a Blizzardot, most már inkább csak simán jelentse be az új karaktert, mert nincs kedvük tovább nyomozni és találgatni.

Bár a kiadó a bejelentést a mai napig nem ejtette meg, hamarosan tényleg muszáj lesz. Egy orosz Overwatch fórumra került fel az alábbi kép, mely állítólag Sombrát, a világ egyik legveszélyesebb hackerét ábrázolja. A mexikói Los Muertos bandával dolgozott együtt, míg nem kényszerült árnyékba vonulni. Később a Talon bérelte fel, amely Reapert és Widowmakert is foglalkoztatja.

Mint láthatjátok, egyik kezében egy SMG található, kesztyűi pedig azt sejtetik, hogy valami különlegesre képes velük. Megbéníthatja Torbjörn tornyát? Leállíthatja Bastiont? Biztosan a hackeléshez van valami köze. 

Emellett infók érkeztek a hamarosan induló Halloween Terror esemény alatt bevezetendő új módról. Ebben várhatóan egy kastélyt kell védelmeznünk három nehézségi szinten,  a Zomnicoktól és Dr. Junkenstein gonosz csatlósaitól. A fájlok között turkálva a játékosok rátaláltak egy képregényborítóra, melyen Junkrat, Reaper, Mercy és alighanem Roadhog láthatóak, feltételezett halloweeni skinjeikben.

Még mindig várjuk a hivatalos bejelentést, addig is minden fenti információt kezeljetek kétkedve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)