Hirdetés

BlizzCon 2016 - Sombra a saját animációs kisfilmjével mutatkozott be

|

Megérkezett a legújabb hős hivatalos bemutatója. A hölgy komoly szálakat mozgat a sztori hátterében. És harcban is.

Hirdetés

Ahogy várható volt a BlizzConon bemutatkozott a hónapok óta teaselt karakter, Sombra. A Blizzard egy nagyon stílusos trailerrel mutatta be a hősnőt és képességeit, és a sztori szempontból is fontos, ami a CGI videóban történt.

A képességeinek pontos leírását egyelőre még nem kaptuk meg, de tekintve, hogy a karakter hamarosan játszható lesz a PTR szerveren, valószínűleg erre sem kell sokat várnunk. A trailerről sokat nem szeretnénk előre lelőni, de nagyon javasoljunk, hogy az utolsó másodpercig nézzétek végig az anyagot. Megéri.

A Blizzard a panelen több Overwatch tartalmat is megemlített, amiket hamarosan részletesen is bemutatnak. Természetesen ezekről is tudatunk majd benneteket, amint lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)