Hirdetés

Overwatch - Sombra ellophatja a Play of the Game-et

|

Kreatív Play of the Game intrót talált ki a Blizzard az Overwatch új karakteréhez.

Hirdetés

Valószínűleg nagy kedvenc lesz Sombra, aki jelenleg még csak a publikus tesztszerveren játszható. A hacker lány már a bemutatkozó videója alapján is szimpatikus volt, de mint később kiderült, játékbeli képességei is jópofák. 

Valószínűleg tudjátok, hogy képes és szeret is hackelni. Ebből kiindulva a Blizzard egy vicces Play of the Game videót talált ki neki: először úgy tűnik, hogy valaki más megmozdulása érdemelte ki a meccs legjobbának járó elismerést, de aztán felbukkan Sombra logója, majd maga a karakter. Ötletes és kreatív, pont amilyet a csapattól várnánk. Alább megnézhetitek a Eurogamer videójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)