Hirdetés

Overwatch - mit is tudunk az új hősről?

|

Hamarosan érkezhet egy új karakter az Overwatch felhozatalához, és már meglehetősen sokat is tudunk róla.

Hirdetés

Az Overwatch új support hőséről szóló pletykák akkor kezdődtek igazán, amikor a Coca-Cola megjelenés előtti mozis eseményéről előkerült egy poszter. Ezen az állt, hogy a cinematic trailerek levetítése után bemutatják az új hőst.

Ez nem történt meg végül és a mozi, ahonnan a plakát származott sűrű bocsánatkérések közepette magyarázta, hogy a kiírás csak egy véletlen hiba volt.

Akárhogy is, a rajongók azonnal elkezdtek kutatni az új hőssel kapcsolatos nyomok után. Nem tartott sokáig, mivel a GameSpot dokumentumfilm sorozatában, az egyik Blizzardos fejlesztő éppen Sombra-t nézegette a karakterválasztóban.

Ezek után a játékosok elkezdték keresni a játékbeli utalásokat, és találtak is néhányat.

A karaktert a Reddit detektívjei Reaperhez és Soldier:76-hez kötik, mivel hasonló implantokkal van felszerelve, mint a két sérült ex-katona, ráadásul Reapernek van is egy szövege, ami Sombrához kötődik.

"Hol van Sombra, amikor szükséged van rá?"

Ezek miatt a közösség alapvetően úgy gondolja, hogy a karakter a Talon szervezet tagja, ez a banda felelős az Overwatch tagjainak fogyatkozásáért. A céljuk az, hogy kivégezzenek minden korábbi ügynököt, és a világot védtelenül hagyják egy második Omnic Crysis ellen.

Ez mind csak feltételezés, a Blizzard hivatalos bejelentésééig egyelőre semmi sem biztos, de a gondolattal azért eljátszottunk szépen, aztán megyünk is vissza lövöldözni szépen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)