Hirdetés

Overwatch - így szerezheted meg az olimpiához kötődő cuccokat

|

Több mint 90, az olimpiához kapcsolódó dolog került be az Overwatch-ba, amiket különleges loot boxokból szedhetünk ki.

Hirdetés

Ahogy azt reggel a youtubereknek küldött ajándékcsomagokról készült képek előrevetítették, az Overwatch-ot is átszövi az olimpiai hangulat. 

Mától lehet megszerezni a Summer Games Loot Boxokat, melyek a hagyományos dobozokhoz hasonlóan négy cuccot adnak, viszont ebből egy garantáltan a promócióhoz kapcsolódik. Összesen több mint 90 újdonság került bele, köztük skinek, sprayek, intrók, gesztusok, pózok, ikonok és hangok. Egyik sem vásárolható meg kreditért, csak dobozokból lehet őket kiszedni. A Summer Games Loot Boxok hagyományos módon, szintlépéssel is megszerezhetők, vagy ugyanolyan áron vehetők meg, mint az alap Loot Boxok. A promóció augusztus 22-ig tart, izgatottan várjuk, mi más változik még az Overwatch-ban, vagy mi érkezik hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)