Hirdetés

Overwatch – kiderült, ki az első LMBTQ hős

|

Az Overwatch legutóbbi képregényében érdekes képkockákon tűnt fel a játék egyik támadó karaktere.

Hirdetés

A Blizzard már korábban is hangsúlyozta, hogy mennyire fontos számukra az Overwatch karaktereinket sokszínűsége, legyen szó a nemükről, nemzetiségükről, etnikumukról vagy épp a nemi hovatartozásukról.

Mikor november elején ezzel kapcsolatban kaptak egy kérdést a készítők a Blizzconon, azt felelték, hogy hamarosan fény derül az egyik LMBTQ karakter kilétére. Ez így is történt, hisz a ma megjelent Overwatch, Reflections című képregény részében valakit kissé pikáns jelentben rajzoltak meg.

A képregényből kiderült, hogy Tracer egy Emily nevű lánnyal él együtt. Bár az Overwatch közösség korábban Widowmakerrel boronálta össze, aki a játékban ugyebár esküdt ellensége, de ugyebár néha az ellentétek vonzzák egymást. Viszont nem ez a helyzet Tracer esetében, aki inkább civil párt választott magának. 

Szerintetek jó, hogy a Blizzard ilyen mélységekig belemegy a karakteralkotásba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)