Hirdetés

Overwatch - két hőst is átdolgoztak az új frissítésben

|

Ma hajnalban patchelte a Blizzard az Overwatch PC-s verzióját, amivel a bugfixek mellett módosítottak McCreen és a legfrissebb karakteren, Anán is.

Hirdetés

Az Overwatch új - sztori szerint régi - ügynöke, Ana már egyébként is nagyon népszerű (sőt, csapatban még trollkodni is lehet vele), de mégis a gyengébb hősök közé tartozik. A Blizzard ezért kisebb buffokat eszközölt a Bionic Rifle-jén - 20 százalékkal gyorsabban ereszti el a puska a lövedéket, emellett a tárkapacitás 8-ról 10-re növekedett.

McCreet már egy ideje próbálják optimalizálni, ezúttal reméljük sikerült is. A cowboy revolvere hosszú távra kevesebbet sebez, viszont gyorsabban tüzel, és a villanógránát dobása után is gyorsabban lőhet a hős.

Az Overwatchról már ismert, hogy minden platformot külön patch keretében hoznak szintre, de ezek a módosítások várhatóan egy nagyobb update keretein belül a konzolos verziókra is érkeznek majd.

A teljes patchnote a battle.net fórumon elérhető.

Mit gondoltok a változtatásokról - van másik hős, akin javítanátok vagy lehúznátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)