Hirdetés

Overwatch - megérkezett a karácsonyi móka

|

Elindult az ünnepi Overwatch event. Új játékmódot kaptunk, valamint több mint százféle tematikus jóság vár mindenkire a karácsonyi loot boxokban.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy érdemes a mai napot jó előre bekarikázni naptárukban az Overwatch kedvelőinek. Most startol el ugyanis a Winter Wonderland névre keresztelt karácsonyi event.

A szezonális mulatság egy új játékmóddal kecsegtet bennünket. Mei's Snowball Offensive nevet kapó új brawl lényegében egy 6v6 meccstípus, melyben mindenki kötelezően Meit irányítja. A készítők azonban csavartak egy kicsit a karakteren és az Endothermic Blaster itt egy szuper erős hógolyót képes kilőni. Egyetlen találattal kispadra küldhetjük ellenfelünket, azonban érdemes nagyon pontosan célozni, hiszen üres fegyverrel azonnali célponttá változunk - az újratöltést ugyanis a legközelebbi hókupacnál ejthetjük meg. Mei Ultimate képessége pedig ezúttal egy félautomata hógolyóvetővé változtatja a fegyverét, amivel így igazi téli mészárlást vihetünk véghez. 

Karácsonyi eventhez természetesen ünnepi loot box is dukál. Az új dobozok mindegyike garantáltan tartalmaz majd egy Winter Wonderland cuccot, amelyek között vannak skinek, emote-ok és győzelmi pózok is bőven. Több mint százféle tematikus ajándékot zsebelhettek be a boxokból. 

A karácsonyi mulatáság egészen január másodikáig tart majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)