Hirdetés

Overwatch - az új esemény teljes trailere kiszivárgott

|

Immár a Year of the Rooster névre keresztelt esemény teljes előzetesét megnézhetjük kiváló minőségben. Persze most sem hivatalos forrásból érkezett a videó.

Hirdetés

Jó eséllyel ezekben a percekben is azon gondolkodnak a Blizzard munkatárai, hogy maradt-e még egyáltalán bármi fontosabb információ a kínai holdújévhez kapcsolódó új Overwatch esemény körül, ami még nem szivárgott ki idejekorán. Tegnap csak egy eléggé rossz minőségű trailert tudtunk mutatni, most azonban már a teljes előzetes kiszivárgott. 

Valószínű, hogy az illetékesek hamarosan töröltetik a fenti spanyol nyelvű videót, de az is lehet, hogy a Blizzard inkább nem húzza tovább a dolgot és ők is hivatalosan közzéteszik a Year of the Rooster event előzetesét, elvégre lassan már tényleg csak az nem látta az új skineket is megvillantó videót, aki internet nélkül egy erdei kunyhóban tengeti mindennapjait. 

A trailer nem csak a zászlófoglalós Capture the Rooster játékmódot, hanem a Lijiang Tower pálya ünnepi díszítését is bemutatja. Az is kiderül belőle, hogy a móka egészen pontosan február 13-án hétfőn ér véget. Lessétek meg gyorsan! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)