Hirdetés

Overwatch - ez a srác mindent elvesztett, mégis ő a legjobb

|

Az Overwatch egyik játékosa egy furcsa jelenségre talált rá a játék kompetitív módjában, amivel szintén sok kitartással, de bármilyen ügyesség nélkül is a toplisták elejére ugorhatunk.

Hirdetés

Bár az Overwatch kompetitív módjában a legtöbben minél jobbak akarnak lenni, néhány furcsa érdeklődésű játékos minél alacsonyabbra szeretne kerülni a rangsorban. Az első szezonban ezzel nem okoztak különösebb gondot, de a második versenysorozat átalakult rendszere kicsit nehezen kezeli őket.

Mint kiderült, ha elégszer veszítünk, az ügyességünk mérőszáma nem ugrik vissza nulláról egyre, hanem ha a lehetséges minimum alá kerülünk, egyszerűen a skála túlvégére az ötezres maximumhoz dob a rendszer. Így lehetséges, hogy az Overwatch játékbeli statisztikáit kinyerő oldal, a Master Overwatch összesített toplistájának élén jelenleg IzA áll 3 győzelemmel és 236 vereséggel, ami összességében 4852-es skill értékelést ad neki jelenleg. Volt ennél magasabban is, de ugye a legmagasabb szinteken már a passzivitásért is veszítünk az SR pontjainkból.

Ezzel a módszerrel többen próbálkoznak egyébként jelenleg is, de például Bacontotem, aki az első szezon során elérte a legalacsonyabb, 1-es szintet, jelenleg 432 SR-ig tudta letornászni magát, ilyen alacsony szinten pedig már csak néhány pont levonást ér minden vereség. Így nem kizárt, hogy az Overwatch készítői céljuk elérése előtt javítják ezt a hibát, de addig is sütkérezhetnek a kétes dicsőségben, akik elég türelmesen veszítik el a meccseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)